Catalin Maruta si Andra , goi pusca ! (FOTO)

De multe ori ma stric de ras cand vad aceste titluri de diferite bloguri insa de asta data chiar am ras cu pofta .
Ma asteptam sa vad si eu cateva fotografii cu cei doi in niste pozitii cat mai provocatoare , sa o vad pe Andra goala , acolo macar o fotografie nud , dar cand colo absolut nimic , nada , 0 , asa ca va intreb pe voi ce este asa de important un astfel de articol de toata lumea intra sa-l citeasca , dupa mine nimic doar o mare pacaleala si nici macar nu este 1 aprilie .
Totusi am sa postez si eu cele doua fotografii care apar mai in toate articolele cu astfel de titlu si sa nu va asteptati sa o vedeti pe Andra goala sau pe maruta deoarece o sa fiti foarte dezamagiti , de fapt intr-un final o sa radeti si voi ca mine .
Ce sa mai toata lumea posteaza ce doreste asta e clar si sunt destule pictoriale cu vedete goale din Romania , dar totusi de ce ar trebui sa tot mintim vedeta cutare goala , sau mai stiu eu ce alte aberatii .
Hai ca va las sa vedeti cele doua fotografii din pictorialul incendiar si apoi chiar va astept cu pareri si comentarii despre acest subiect .

catalin maruta si andra doamna si vagabondul 597

catalin maruta si andra doamna si vagabondul 597

catalin maruta si andra doamna si vagabondul 600

 

Acum dupa ce ati vazut si fotografiile lui Catalin Maruta  si cu Andra care pur si simplu dupa filmarile  la Doamna si vagabontul printre alte fotografii de la filmari au mai facut si cateva fotografii sincera sa fiu sa le spun indraznete , dar nicidecum goi sau vezi draga doamne indecente incat sa i-a foc  pamantul si toata lumea sa apara cu titluri Maruta si Andra goi , pictoriale incendiare sau alte baliverne care s-au tot scris pana acum , dar dupa cum spune si romanul :

Gura lumii nici pamantul nu o astupa .

Faci ceva sau nu faci daca vrea lumea ai facut si fara sa stii si fara sa vrei :)) , asa ca paza buna trece primejdia rea , aviz amatorilor .

[subscribe2]