Cu printesele pe facebook .

Astazi am umblat un picut pe facebook deoarece mai toate amicele din lista si-au uploadat fotografii noi si am stat si le-am admirat prostia :)).
Mai toate au urcat fotografii cu toate ca este iarna si este destul de frig cu o costumatie sumara si cu toate ca se rade non-stop de fetele care fac fotografiii in baie sau wc -uri , dragele de ele printesele tocmai astfel de fotografii au postat .
Dupa acest articol sigur o sa raman fara prietene pe facebook :)) dar chiar ca sunt tute multe dintre ele , fete frumoase cu un corp frumos si urca astfel de fotografii pe facebook , mai dragutelor nu carnea atrage lumea ci felul vostru de a fi si nu trebuie sa rada nimeni de voi ca sa fiti apreciate deja sunteti fete sexy ce rost are sa va stricati profilul de pe facebook cu astfel de aberatii .
Dar daca voi nu ati face chestii dinastea nu ar mai fi bloguri si site cu pitipoance si cocalari :)) , asa ca incercati si poate ajungeti in topuri pe astfel de site , bloguri :)).

 

pitipoance.jpg pitipoance_1.jpg pitipoance_2.jpg pitipoance_3.jpg pitipoance_4.jpg pitipoance_5.jpg pitipoance_6.jpg pitipoance_7.jpg pitipoance_8.jpg pitipoance_9.jpg pitipoance_10.jpg pitipoance_11.jpg pitipoance_12.jpg pitipoance_13.jpg pitipoance_14.jpg pitipoance_15.jpg pitipoance_16.jpg pitipoance_17.jpg pitipoance_18.jpg pitipoance_19.jpg pitipoance_20.jpg