Vara la mare si fetele indraznete.

Mai am putin si ma intorc acasa de la mare si tare imi pare rau , cu toate ca cei de la meteo ne-au speriat am avut parte doar de zile frumoase cu mult soare si o mare calda .
Daca nu ati fost inca la mare va indrum sa va faceti bagajele si sa porniti spre litoral , mai ales ca deacum incep sa vina marii asi si sa tina concerte mai peste tot pe litoral.
Ce ma bucura cel mai mult este ca fetele noastre au inceput sa accepte faptul ca a face plaja toples nu este o rusine ci este ceva normal.
Un punct marcat de noi fetele spre bine , nu mai spun ca vad foarte multe cupluri care au venit la plaja si sotia face plaja toples fara probleme.
Iarasi ce mi-a placut a fost ca iarasi femeile au inteles ca nu trebuie neaparat sa fie o fata sexy si buna cu niste sani perfecti pentru a face toples , am vazut chiar si fete de la tara care se bronzau fara probleme .
Dupa cum spuneam a fost super anul acesta la plaja , apa curata , calda si soare mai tot timpul , acum va las sa le admirati pe fetele noastre sexy si frumoase .

Romance toples la mare – Interzis minorilor